Gotlandliving.com


Ett bekvämt och fräscht boende centralt beläget inför ringmuren i Visby. Här finns 6 stycken lägenheter med tillgång till egen innergård med möblerade uteplatser och gemensam grillplats.


Nedan ser ni en beskrivning samt bilder på varje lägenhet samt bilder på utemiljö och omgivning.

Beskrivning av lägenheterna

  

Lägenhet 1

Plats för 6 personer, ingång nedre plan och boyta på övre plan.

 

Lägenheten har två sovrum med, sovrum 1 har en 120 säng samt en 90 säng.

Sovrum 2 har två enkelsängar som enkelt går att sätta samman till en dubbelsäng. Stor bäddsoffa (bäddmått 160 cm) i vardagsrum med plats för 2 personer. Stort kök med matplats, utrustat med diskmaskin, spis med ugn, fullhöjds kyl & frys, micro, porslin och köksredskap. Badrum med stort bubbelbadkar och golvvärme. Trapp från hall/kapprum i bottenplan till övre hallen som leder dig till övriga delen av lägenheten.

 

Bilder, lägenhet 1

  

Lägenhet  4

Plats för 4 personer, belägen på övre plan.

 

Lägenhet med ett sovrum och där två enkelsängar som enkelt går att sätta samman till en dubbelsäng. Stor bäddsoffa (bäddmått 160 cm) i vardagsrum med plats för 2 personer. Kök med matbord för fyra och utrustat med diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn, fullhöjds kyl/frys, micro, köksredskap och porslin. Badrum med wc och dusch samt tvättmaskin/torktummlare och golvvärme. Öppenspis (braskamin) i vardagsrummet, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök.

 

Bilder, lägenhet 4

Bilder utemiljö och omgivning

  

Lägenhet  2 & 3

Plats för 4 personer i varje lägenhet, belägna på nedre plan, handikappanpassade.

 

Lägenheterna har ett sovrum med två enkelsängar som enkelt går att sätta samman till en dubbelsäng. Stor bäddsoffa (bäddmått 160 cm) i vardagsrum med plats för 2 personer. Kök utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, porslin och köksredskap som kan tänkas behövas för att tillaga din frukost, lunch eller middag som intas vid barbordet mellan kök och vardagsrum. Badrum med wc och dusch. Golvvärme i hela lägenheten. LCD-Tv med HDMI-anslutning.

Sällskapsdjur möjligt i lägenhet 2.

Bilder, lägenhet 2

Bilder, lägenhet 3

  

Lägenhet  5  & 6

Plats för 3 personer

 

Lägenheterna innehåller en avskild sovdel med enkelsäng för 1 person. Bäddsoffa (bäddmått 140 cm) med plats för 2 personer i det kombinerade köket/vardagsrummet. Köket utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, porslin och köksredskap som kan tänkas behövas för tillagning och intagning av mat på barbordet för 3 vid fönster ut mot innegård. Badrum med wc och dusch samt golvvärme i hela lägenheten. LCD-Tv med HDMI-anslutning samt inbygg DVD-Spelare.

 

Bilder, lägenhet 5

Bilder, lägenhet 6

Snabbfakta om boendet

 •  Dygnsuthyrning med priser från 300 kr per bädd och natt beroende av säsong. Minsta antalet nätter som går att boka är 3 nätter.

 

 • Tillträde kl 16.00 avresa kl 12.00 om inte annat har avtalats.
 • Lägenheterna är fullt möblerade med allt du behöver för kortare eller längre vistelser.
 • Sänglinne och handdukar står hyresgästen själv för. Möjlighet finns att hyra det om så önskas för 200 kr per paket (innehåller, sänglinne, badhandduk och handduk).
 • Städning under boendeperioden och vid utflyttning utförs av hyresgästen, utrustning till det finns i varje lägenhet. Vill du inte utföra flyttstädningen själv kan vi ordna det till ett fast pris som varierar beroende på lägenhet. Pris från 500-1200 kr.

 

 • För allas vår gemensamma trevnad så ställer vi höga krav på att våra hyresgäster följer de regler (se allmänna villkor) som gäller för boendet och eventuell deposition kan komma att krävas. 
 • Ej tillåtet i lägenheterna:
 • Rökning
 • Hög musik eller annat störande i och på anläggningen
 • Se mer i allmänna villkor
 • Sällskapsdjur är möjligt att ta med sig, dock endast för boende i lägenhet 1 samt i den handikappanpassade lägenheten nr 2. Särskilda villkor gäller för boende med sällskapsdjur utöver de allmänna villkoren.

Copyright © All Rights Reserved